September 21, 2021

Gruaja Pàdit Fqinjën Për Të Brendshmet Provõkuese: I Var Në Tel Për Të Joshur Burrin Tim

Një grua në Meksikë ka padîtur fqinjën për një arsye të çudîtshme.

Gruaja 42-vjeçare pretèndon se fqinja var të brendshmet në tel, në kopshtin para shtëpisë në mënyrë provokuese, për të joshur bashkëshortin e saj, përcjellë Ora News

Kur põlicia mbërriti në shtëpi, 42-vjeçarja i tha efektivëve se do të
denõncojë fqinjën, vàrjen prõvokuese të brendshmeve në kopshtin para shtëpisë.

Yuvitza akûzoi fqinjin e saj “të fëlliqur” dhe se ka për thyer etikën e sjelljes, shkruan ‘The Sun’.

42-vjeçarja shpjegoi se si ka parë se burri i saj shikon vazhdimisht të brendshmet e komshies të vàrura në tel. Sipas saj nuk ishte rastësi që ajo i vari të brendshmet në tel ditën e shtunë, kur bashkëshorti i saj ishte pushim./TetovaExpres/