Lista/ Ja si radhiten partitë politike shqiptare dhe ato maqedonase në fletën e votimit

Komisioni Shtetërorë Zgjedhorë sot ka publikuar numrat me të cilat partitë politike do të renditen në fletën e votimit për zgjedhjet lokale që pritet të mbahen në 17 tetor, njofton monitor.mk

Me çrast, Lëvizja Besa në shortin e KSZH-së ka marrë numrin 16-të, Bashkimi Demokratik për Integrim renditet e treta në listë, kurse koalicioni ASH-AAA janë të gjashtit në listën e votimit.

Lidhja Social Demokrate ka numrin 12-të, kurse opozita maqedonase VMRO-DPMNE renditet e 7-ta në listë, menjëherë pas opozitës shqiptare.