Thaçi: Marrëveshja me BDI-në afatgjate

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi në Televizionin Klan ka pranuar marrëveshjen mes PDSH-së dhe BDI-së për të cilën u përfol sot. Ai ka paralajmëruar se kjo marrëveshje me BDI-në është afatgjate.
Thaçi thotë se ka mbyll kapitullin e kacafytjeve me BDI-në. Ai tha se kur ti vij koha do ti zbardh pikat e marrëveshjes