Kastriot Rexhepi njëri ndër iniciatorët për rrëzimin e qeverisë LSDM-BDI

Sot në kuvend u votua mocioni i mosbesimit, i ngritur nga opozita maqedonase dhe shqiptare. Por nuk ishin votat e mjaftueshme pasi në kuvend mungonte deputeti i Lëvisjes BESA,Kastriot Rexhepi.

Përndryshe njëri nga iniciatorët kryesor për të krijuar shumicë të re ishte deputeti Kastriot Rexhepi, i cili vazhdimisht insistonte që qeveria LSDM-BDI të merr fund dhe të formohet shumicë e re parlamentare. Por sot, deputeti Rexhepi lajmëroj nga profili i tij në fejsbuk ku deklaroi se; Un nuk do të votoj kundër qeverisë LSDM dhe BDI!
Momentalisht ende nuk dihet se ku është deputeti Kastriot Rexhepi