December 9, 2022

Manifestimi #ScardusFest me datë 16-17 korrik në Kodrën e Diellit

Nga hoteli “SCARDUS” në Kodrën e Diellit njoftuan se do të organizojnë manifestimin “ScardusFest” më datë 16-17 Korrik me aktivitete të ndryshme, njofton NMK-post.com

Festivali “ScardusFest” është event i hapur dhe nuk ka nevojë për regjistrim tek i njejti.

Gjithashtu si mbështetje nga Komuna e Tetovës dhe kryetari Bilall Kasami do të ketë transport falas më datë 16 dhe 17 korrik për ato që duan ta vizitojnë festivalin por skanë mjet transporti. Dy termine secilën ditë, nga Ora 09:00 dhe 12:00 autobusi do të niset prej te teleferiku për në #ScardusFest dhe ora 18:00 dhe 22:00 do të bëhet kthimi prej në #ScardusFest për në Tetovë.

Për më shumë informata klikoni këtu