December 1, 2022

Dalin para ekranit pas një kohe të gjatë Thaçi dhe të tjerët

Ka nisur seanca ndaj krerëve të UÇK-së në Hagë.

Për herë të parë pas një kohe të gjatë ata kanë dalë në ekranet që bëjnë përcjelljen e drejtpërdrejtë të seancës.

Seanca e sotme do të jetë konferencë mbi ecurinë e çështjes.

Gjykimi ndaj krerëve të UÇK-së nuk pritet të nis deri në fund të këtij viti apo fillim të vitit të ardhshëm.