December 2, 2022

Pas kërkesës së Amber Heard për një gjyq të ri, reagon Johnny Depp

Pasi ekipi i Amber Heard pretendoi se vendimi i jurisë në gjyqin kundër Johnny Depp ishte i pakuptimtë dhe i pabazuar, kanë reaguar avokatët e aktorit.

Ata argumentojnë se nuk kishte asgjë të papajtueshme në faktin që juria dha vendime në favor të Depp dhe Heard. Ata pretendojnë se formulari i vendimit të jurisë lejon që juristët të jenë shumë specifikë se cilat deklarata ishin shpifje dhe se vendimi ka kuptim duke pasur parasysh deklaratat specifike të cituara nga juria.

Avokatët e Depp gjithashtu thanë se ishte tepër vonë për ekipin e Heard për të kundërshtuar vendimin mbi identitetin e juristit 15 (lexo më shumë).

Avokatët e Depp argumentojnë se nëse ekipi i Heard kishte shqetësime, ata duhet të kishin folur në atë kohë sepse ishte e qartë se njeriu që shërbeu nuk ishte 77 vjeç, edhe pse dokumentet e gjykatës e përshkruanin atë si të tillë.

Gjyqtarja Penney Azcarate ende nuk ka treguar nëse ajo planifikon të mbajë një seancë dëgjimore për pretendimet për të anuluar vendimin.