December 6, 2022

Rrëmbehet me forcë një vajzë në Gostivar

Dyzet e katër vjeçari B.T. nga Gostivari, dje në ora 16:00 në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 13:30 në rrugën “Beliçica” në Gostivar, dy
burra dhe një grua kanë futur me forcë vajzën e tij 18-vjeçare në automjet dhe janë larguar me shpejtësi. Janë marë masa dhe është konstatuar se mvajza e B.T. ka qenë me një person në Shkup.
Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.