November 26, 2022

EVN len Tetovën dhe rrethinën pa rrymë

Gjithë Tetova por edhe fshatrat pë rreth kanë ngelur pa energji elektrike, raporton monitor.mk. Siç raportohet energjia elektrike është ndërprerë para disa minutave, ndërsa EVN nuk ka paralajmëruar një gjë të tillë. Nga kjo kompani ende nuk kanë të bërë të ditur se për çfar bëhet fjalë.monitor.mk