January 27, 2023

Kjo vajza quhet Xhulia Kurti. Çfarë ndodhi me Xhulianën.

Kjo vajza quhet Xhulia Kurti.

Vetëm pak kohë më parë, studentja Xhulia Kurti e Universitetit të Durrësit u rendit e dyta në botë në konkursin prestigjioz “IAA mobilitython”, i cili këtë vit u zhvillua në Mynih, Gjermani.

Bill Gates i dhuroi librin e tij të fundit Xhulias së bashku edhe me një mesazh përgëzimi për suksesin e arritur. Xhulia është shqiptarja e parë që e ka marrë këtë libër. Këtë ia cilëson ai në mesazhin e dërguar.

Kjo eshte Xhulia, kampionia jone, krenaria jone ne fushen e teknologjise. Dhe askush nuk flet per te. Askush nuk e njeh.

Por Xhulian meritojne ta njohin te gjithe. Rinia qe te frymzohen dhe brezi tjeter qe t’kuptoje esencat e ksaj rinie.

Xhulia meriton te bahet lajm dhe te jete ne kryefaqet e rrjeteve sociale dhe mediave.