January 27, 2023

“Të dashuruarit mbi semafor”, e vërteta e shkrepjes që u bë virale pas triumfit të Argjentinës

Violeta, vajza në foto, u habit nga shikimi dhe sjellja e djalit që ishte mbi semafor bashkë me të.

Ajo vetë zbulon se nuk është e lidhur me djalin por se u njohën gjatë festimeve të argjentinasve pas fitores me Kroacinë.

“Sa bukur, ai më shikon sikur të ishte i dashuri im. E bukura e kësaj historie është se u njohëm mbi semafor ? ,” shkruan Violeta.