January 27, 2023

Dekorimi i Shkupit deri në 250.000 euro – aktualisht është vendosur vetëm pema e festave!

Dekorimi i Shkupit deri në 250.000 euro – aktualisht është vendosur vetëm pema e Krishtlindjes!

Kryetari i Shkupit theksoi se zbukurimi i qytetit tashmë ka filluar në prag të vitit të ri dhe se nuk do të kushtojë më shumë se 250 mijë euro.

“Ne duam të kursejmë mjete nga buxheti i qytetarëve sepse edhe ata duan të realizojnë shumë projekte. Vitin e kaluar është miratuar ai buxhet dhe kemi pasur shumë pak për të intervenuar”, tha Arsovska.

Ajo shtoi se këtë vit dekorimet nuk janë blerë nga komuna e Shkupit, por do të ketë program edhe për vitin e ri.

“Kemi bërë të mundur që këtë vit të kemi një treg që do të jetë në qendër të qytetit. Do të ketë përmbajtje të tjera, një mini park.

Ne duam të kursejmë mjete nga buxheti i qytetarëve sepse edhe ata duan të realizojnë shumë projekte. Vitin e kaluar është miratuar ai buxhet dhe kemi pasur shumë pak për të intervenuar”, tha Arsovska.

Ajo shtoi se këtë vit dekorimet nuk janë blerë nga komuna e Shkupit, por do të ketë program edhe për vitin e ri.

“Kemi bërë të mundur që këtë vit të kemi një treg që do të jetë në qendër të qytetit. Do të ketë edhe përmbajtje të tjera, një mini park në qendër të Shkupit dhe besoj se qytetarët do të jenë të kënaqur”, tha Arsovska