January 27, 2023

Eskalon protesta në Jarinjë – Një grup i protestueseve kalojnë policinë e Serbisë dhe janë nisur drejt pikës kufitare në Jarinjë

Eskalon protesta në Jarinjë – Një grup i protestueseve kalojnë policinë e Serbisë dhe janë nisur drejt pikës kufitare në Jarinjë.