January 27, 2023

Në Kumanovë janë arrestuar dy persona, janë gjetur rreth 4 mijë fishekzjarre

“Me datë 17.12.2022 në ora 22:00 në Kumanovë, zyrtarë policorë nga Sektori për Trafikim të Paligjshëm me Drogë dhe Armë në MPB-së Kumanovë kanë arrestuar S.M.(37) dhe A.B.(28), të dy nga Kumanova. Gjatë kontrollit në shtëpinë e AB, dhe SM., të kryer me urdhër të gjykatës, janë gjetur rreth 4000 copë të llojeve të ndryshme të mjeteve piroteknike – fishekzjarre.

Personat janë ndaluar në stacionin policorë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ngrihen kallëzimet përkatëse”, thuhet në njoftimin e MPS-së.