January 27, 2023

Kasami jep 20 vendime punë për mësimdhënësit në Tetovë (FOTO)

Kreu i Tetovës, Bilall Kasami sot ka dhënë 20 vendime pune për mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Tetovë, shkruan Monitor.mk.