January 27, 2023

Nuk do ta besoni sa vite diferencë ka çifti Vera Oruçaj dhe Sunaj Saraqi (Foto)

Ata janë këngëtar mjaftë njohur dhe jetojnë në Amerikë, por ajo që kishte bërë bujë dikur në lidhjen e tyre ishte diferenca e viteve mes Sunaj Saraqit dhe Vera Oruçaj, pasi bashkëshortja e tij është 18 vite më e madhe se ai.

Por çifti siç shkruan Magazina.al, ka arritur që ti thyej të gjitha paragjykimet, duke ndërtuar një jetë të lumtur së bashkë e duke u bërë vërtet shembull i thënjës se “Dashuria nuk njeh moshë”.
Ndryshe Vera dhe Sunai, janë prindër të këngëtarit të ri dhe shumë të njohur Seven Saraqit.