January 27, 2023

Reperi Gold Ag: Kush do që tallet me Zotin më mirë të pendohet – fundi i tij do të jetë i dhimbshëm

Reperi i njohur Arjan Agushi – Gold Ag, nëpërmjet një statusi në Facebook, u ka bërë thirrje atyre personave që tallen me Zotin dhe të dërguarin e tij që të kërkojnë falje, sepse fundi i tyre do të jetë i dhimbshëm në të dy botat.

Ja reagimi i tij:
KUJDES!!!
Kushdo që tallet me Zotin apo me të dërguarin e Tij, më e mira është të kërkoj falje e të pendohet.Përndryshe fundi i tij është i dhimbshëm në të dy botët.