January 27, 2023

A do të bie borë në natën e Vitit të Ri? Ja prashikimet!

Në natën e Vitit të Ri, pra me 31 dhjetor pritet që temperaturat të jenë të ftohta në Kosovë, por që nuk parashikohet se do të ketë borë.

Ka mbetur edhe pak ditë deri në festimin e natës së Vitit të Ri dhe temperaturat sa shkojnë e ulen.

Dita e fundit e vitit 2021 do të përballet me temperatura të ulëta, por që janë normale për këtë sezon. Sipas ueb-faqes që bënë parashikimin e motit ‘AccuWeather’, me 31 dhjetor temperaturat minimale do të shkojnë deri në minus 6 gradë Celsius, ndërsa maksimalet arrijnë vlerën prej 1 gradë Celsius.

Në bazë të këtij parashikimi edhe në datat para datës 31 do të jetë mot i ftohtë, por që është normale për këtë stinë.

Ndërkaq sipas po kësaj uebfaqe, me datë 1 janar 2023 temperaturat do të jenë nga -1 deri në 4 gradë Celsius.