Autobusi merr flakë në Kumanovë

Bëhet fjalë për autobusin i cili sapo ishte nisur nga stacioni i autobusëve në Kumanovë në drejtim të Shkupit. Zjarri kaploi pjesën e sipërme të autobusit, ndërsa falë intervenimit të shpejtë të zjarrfikësve dhe drejtuesit të autobusit, zjarri u fik shpejtë, ndërsa udhëtarët lëshuan me kohë autobusin./Alsat.mk