February 24, 2020

Mesazhi i Dafina Zeqirit për vajzën 11-vjeçare që ku jdesej për familjen e saj: “Ne kemi të njëjtën histori dhe…”

Mesazhi i Dafina Zeqirit për vajzën 11-vjeçare që ku jdesej për familjen e saj: “Ne kemi të njëjtën histori dhe…”

Historia e fundit që mbylli puntatën e programit “Dua të të bëj të lumtur” ishte ajo e Rubies e cila kishte zgjedhur emisionin për të su rprizuar vajzën e saj, Klodjanën. Rubia ishte lindur dhe rritur në një familje të madhe me shumë anëtarë e cila kishte pasur pro bleme të vazhdueshme ekonomike. Në moshën 19-vjeçare, ajo ishte martuar me mblesëri dhe nga kjo martesë kishin ardhur në jetë 3 fëmijë. Më vonë Rubia kishte mësuar se bashkëshorti i saj kishte edhe 3 fëmijë të tjerë nga një martesë tjetër. Fatk eqësisht vësht irësitë ekonomike e kishin ndjekur Rubien dhe për këtë arsye bashkëshorti i saj ishte det yruar që të em igronte duke e lënë atë vetëm me fëmijët.

Që t’i siguronte fëmijëve të saj një jetë më të mirë dhe t’iu plotësonte atyre të gjitha dëshirat, Rubia kishte filluar punë si ndihmës-kuzhiniere. Klodjana, vajza e saj e madhe që ishte vetëm 11 vjeç, ku jdesej për vëllain dhe motrën më të vogël, kur e ëma e tyre ndodhej në punë. Rubia ndihej në f aj sepse ajo kalonte shumë pak kohë me fëmijët e saj dhe ndjente se Klodjana nuk po jetonte fëmijërinë si të gjithë moshatarët e saj. Për këtë arsye Rubia kishte zgjedhur programin “Dua të të bëj të lumtur” për t’i kë rkuar fa lje Klodjanës dhe për ta falenderuar për sak rificat që ajo bën. “Të kam lënë në dorëzim diçka që t’i nuk duhet ta kesh, por unë duhet të të kërkoj shumë falje.

Kjo është puna ime dhe jo jotja, prandaj mami të falenderon shumë!” E ftuar su rprizë për Klodjanën ishte këngëtarja e famshme, Dafina Zeqiri e cila ka pasur një histori pothuajse të ngjashme me atë të Klodjanës. “Ne mund të bëjmë të pamundurën, sepse ne jemi të for ta. Ne kemi të njëjtën histori dhe ti ke për të arritur shumë në jetën tënde, më shiko mua ku jam tani, prandaj mos u dor ëzo. Ne jemi femra dhe jemi të fuq ishme dhe duhet të bëhesh e for të që të realizosh çdo gjë!”,- ishte mesazhi i Dafinës për Klodjanën e vogël./T.CH