February 24, 2020

Gruaja bie nga kati i nëntë, një kalimtar i shokuar xhiron gjithçka

Gruaja bie nga kati i nëntë, një kalimtar i shokuar xhiron gjithçka

Incidenti është filmuar nga një kalimtar i tronditur dhe në video shihet një grua duke rënë në borë të thellë, pas së cilës ngrihet dhe largohet nga skena.

Televizioni lokal rus raporton se pasi mbijetoi mrekullisht nga rënia e katit të nëntë, gruaja u kërkoi ndihmë fqinjëve.

Ajo u pranua në spital dhe është jashtë rrezikut për jetën.