February 26, 2020

Milenko Nedelkovski konfirmon koalicionin VMRO – Aleanca ?!

Milenko Nedelkovski konfirmon koalicionin VMRO – Aleanca ?!

Gazetari kontravers, Milenko Nedelkovski për mes një statusi në Fejsbuk, ka shprehur preferencën e tij se kush duhet të fiton në zgjedhjet komunale në Dibër.

Nedellkovski e ka quajtur kombinim fitues fitoren e Selës në Dibër dhe VMRO-DPMNE në Ohër dhe Novo Sellë.

Sipas tij, konbinim fitues është koalicioni mes Selës dhe Mickovskit në Ohër dhe Dibër.

Bashkëpunimi mes ASH dhe VMRO-DPMNE erdhi në shprehje edhe në tentativën për krijimin e shumicës në këshillin komunal në Dibër për të zgjedhur ushtruesin e detyrës, kryetar komune pas ndatjes nga jeta të Ruzhdi Latës.