Младите разочарани од политичките партии

Младата популација до 30 години се помалку смета дека политичките партии може да го подобрат животниот стандард во државата.Најновата анкета за истражување на јавното мислење …

Младите разочарани од политичките партии Read More

ДУИ: Рекордно покачување на платите од 15% за наставниците

Демократската Унија за Интеграција го поздравува постигнатиот договор меѓу Владата и Синдикатот за образование, наука и култура. Во услови на најголемата економско-енергетска криза, ДУИ продолжува …

ДУИ: Рекордно покачување на платите од 15% за наставниците Read More