January 24, 2020

Ndahet nga jeta ikona e Real Madrid

Ndahet nga jeta ikona e Real Madrid
Real Madridi ka njoftuar se ikona e dashur e klubit, Agustin Herrerin, ka vdekur sot në moshën 86-vjeçare. Herrerin ishte delegat për Santiago Bernabeu dhe kishte punuar...
Read more